That’s The Way It Is – den ultimative guide

15. august 1970 – dinner show

Vi er nået til det sidste Vegas show der blev filmet ved. MGM havde blot et enkelt kamerahold med et håndholdt kamera tilstede, og man filmede primært fra balkonen ned mod scenen. Der er også filmet inde fra kontrolrummet, hvor bl.a. Lamar Fike sidder og styrer lyset på scenen og en anden styrer den store spot som hele tiden følger Elvis. På den sidste del af optagelserne render man rundt nede blandt publikum og filmer skrigende fans, lysekroner, udsmykning på væggene (funky angels), men også Elvis på scenen.
Alle disse optagelser er selvfølgelig tænkt som ”insert shots”, som man kunne redigere ind for at give den færdige film mere liv. F.eks. er scenen under Love Me Tender, hvor en kvinde stormer op på scenen og omfavner Elvis filmet under dette show. I det hele taget er optagelser hvor man ser hele scenen oppe fra taget herfra.

“I’ll be up in the balcony later”

Elvis er iført Fringe Suit ved dette show, som han også brugte ved åbning showet den 10. august. Bandet er dog iført hvidt tøj her og sort tøj ved åbnings showet. Det er bl.a. på denne måde man kan adskille optagelserne fra hinanden.

 

Lydoptagelser

Der er endnu ikke dukket nogle lydoptagelser op fra dette show – heller ikke publikumsoptagelser. Der findes ikke engang en komplet trackliste.

Backstage lige før showet. Elvis overrækker tandem cyklen til Peter Alden

Filmoptagelser

Der findes i dag ca. 21 minutters optagelser fra dette show. Desværre er der ingen original lyd på noget af det. Alle nævnte numre er ukomplette.

Titel
Backstage before the show (overrækning af tandem cyklen – fra TTWII)
That’s All Right
I Got A Woman
Love Me Tender
Forskellige optagelser (korte klip, nogle optaget fra “lys kontrol rummet”)
You’ve Lost That Lovin’ Feelin’
Polk Salad Annie
Introductions
Suspicious Minds
Can’t Help Falling In Love

 


That’s The Way It Is – den ultimative guide

Tilbage til forsidentil næste kapitel

 

error: Advarsel: Indholdet er beskyttet!