HBO “The Searcher” – et overblik

OPDATERING: Læs mere her

 

Den kommende tre timers dokumentar i to afsnit, får premiere på HBO d. 14. April 2018.

Dokumentaren fokuserer på den kreative side af musikeren Elvis, og bygger på mere end 20 interviews med musikere, producers, teknikere, andre kunstnere som enten kendte Elvis eller var inspireret af ham.

Som krydderi indeholder dokumentaren flere ikke-tidligere set billeder og film-klip.

Dokumentaren er endnu ikke programsat af HBO-Nordic. Dvs. der bliver ikke tale om en dansk premiere d. 14. April.

De første meldinger er begyndt at dukkke op, efter at den kommende HBO dokumentar “Elvis – The Searcher” havde verdenspremiere/snigpremiere på filmfestivalen South by Southwest 2018 i Austin, TX i marts.

Man har noteret sig, at vi aldrig kommer til at se nogle af de personer som bliver interviewet, kun audiodelen bliver brugt. Dokumentaren graver dybere i Elvis’ musikalske røddder og kigger nærmere på hvad gospel, country, r&b og pop musik betød for Elvis.

Tom Parkers rolle bliver forsøgt forklaret, men de kommer ikke rigtig tæt på et svar på hvorfor Elvis troede så meget på Parker, at han ikke turde tage et endeligt opgør.

“The Searcher” forsøger at male et så bredt billede af Elvis som muligt og det lykkedes for det meste, at tegne en fantastisk fortælling.

Som sagt har ”Elvis Presley -The Searcher” har premiere på HBO den 14. april i USA – en Nordisk premiere er endnu ikke offentliggjort.

Skriv en kommentar

error: Advarsel: Indholdet er beskyttet!