Pressemøde

Lamar Fike, Bones Howe, Steve Binder og Elvis

25. juni 1968

Pressemøde

Den 25. juni klokken 18:15 var der indkaldt til pressemøde hos NBC for at promovere det kommende TV show. Det var Parker som stod for pressekonferencen og indbydelserne til den.

Gule tørklæder blev delt ud til lejligheden af Parker, som holdet bag produktionen skulle have på. Steve Binder var ikke begejstret for den type kostume.

Lamar Fike, Bones Howe, Steve Binder, Elvis og Bob Finkel

Et stort bord var sat op, hvor holdet skulle side bag og i rummet var opsat stole til den indbudte presse. Parker selv stod nede i den anden ende, bag pressen. 

Parker havde tildelt bestemte sæder til Elvis, Steve Binder, Bob Finkel, Larmar Fike og Bone Howe. Bag dem, oprejste, stod Joe Esposito, Charlie Hodge og Alan Fortas. Selve bordet var beklædt med sort velour, så man kunne kun se dem fra livet og op.

Elvis signalerede til Binder med et lille spark, hver gang han fik et spørgsmål som han synes var dumt og hvor han ville svare enten sjovt eller give et dumt svar tilbage.

Der findes hverken lydoptagelser eller filmoptagelser fra pressekonferencen. Det er heller ikke lykkedes os at lokalisere noter fra mødet.

Det eneste der findes er de billeder du ser her på siden.

error: Advarsel: Indholdet er beskyttet!