Indspilningerne af filmen

Da musikken endelig var blevet indspillet, hvilket var en lettelse, kunne fokus rettes på indspilningerne af selve filmen. Elvis selv var fokuseret på at gøre et godt stykke arbejde og stod op kl. 5:30 hver morgen, fortalte han til en ven.
Instruktøren Robert Webb tog Elvis til side før hver scene og gennemgik dem med ham så han kunne visualisere for Elvis hvad og hvordan tingene skulle foregå. Det var med fuldt overlæg at man havde valgt ikke at give Elvis skuespil lektioner, da man mente det ville ødelægge hans naturlige talent for skuespil.

Elvis selv havde overbevist alle medvirkende med sin naturlighed og charme, som også tidligere havde hjulpet ham langt. Der var mange besøgende på settet, inklusive journalister – især de kvindelige journalister formåede han at charmere og flirtede åbenlyst med dem. Overfor de mandlige journalister var han også åben, især da han fik spørgsmålet om hans neglebideri. Det var på grund af nervøsitet, men han havde altid været nervøst anlagt, lød hans svar.

Fans besøgte også indspilningerne og Elvis var altid villig til at give autografer og tale med dem.

Under indspilningerne havde Tom Parker også travlt med at få ændret titlen på filmen, så den stemte overens med den sang Elvis havde valgt, Love Me Tender. Samtidig skulle Elvis sikres nogle af rettighederne til sangen, så han fik flere penge ud af det når sangen blev udgivet. Endvidere skulle der udarbejdes en strategi for promovering af filmen. Samtidig var han også nødt til at hjælpe med filmen, da han skulle gøre sig berettiget til sin betaling som ”teknisk assistent” på filmen.

Det var nogle lange dage, Elvis kom typisk tilbage til hotellet kl. 20 eller 21 om aftenen. Det hændte at han tog ud en gang i mellem, men ofte benyttede han sig af hotellets room service.

Ellers gik alt efter planerne, han var ligeså fokuseret på filmindspilningerne som han havde været på sin musik. Mens indspilningerne til filmen stod på, fik RCA presset indspilninger ind til hans næste album, som de gerne ville kunne udgive i november. Det havde været en stor prioritet siden foråret, men det havde været svært at få tid til at indspille. Radio Recorders, et uafhængigt studie, blev booket og der blev booket nogle dage til at indspille nye sange.

Der blev også gjort plads til en optræden på The Ed Sullivan Show, denne optræden måtte dog sendes live fra Los Angeles, da Ed Sullivan showet blev optaget i New York.

De manglede nu kun to ugers optagelser inden de var færdige, de nåede dog at gå lidt over tid, men ellers havde indspilningerne holdt sig til planen.

Videre til indspilningerne af musikken

error: Advarsel: Indholdet er beskyttet!