Plottet og historien

 

Elvis spiller rollen som Clint Reno, den yngste af fire brødre, som bliver hjemme for at tage hånd om hans mor og familie stedet, da hans tre ældre brødre Lance, Brett og Ray skal i deltager i den amerikanske borgerkrig. Familien får besked om, fejlagtigt, at hans ældste bror Vance er blevet dræbt i kamp.
Efter fire års krig, kommer brødrene tilbage og finder da ud af, at Vances kæreste Cathy har giftet sig med Clint. Selvom Vance accepterer dette fuldt ud, giver det problemer i familien. Den underliggende historie ligger i hele filmen, det er udefra klart at Cathy stadig elsker Vance, selvom hun er trofast over for den yngre Clint.

I filmens åbningsscene bliver hovedhistorien præsenteret, de tre Reno brødre, som soldater, angriber et post tog der transporterer lønninger på 12.000 dollars. De er ikke bekendte med, at krigen faktisk er sluttet dagen før. De beslutter sig for at beholde pengene, i retfærdiggørelse over de oplevelser de har haft under krigen.

Der opstår en interessekonflikt da Vance forsøger at give pengene tilbage, imod de andres ønske. De er alle blevet anklaget for tyveri og filmen når sit endelige klimaks i en skudduel mellem Clint og Vance, hvilket resulterer i, at Clint bliver dræbt.

Pengene bliver returneret, brødrene bliver arresteret og anklaget for Clints død. Den yngste bror bliver begravet ved familiens farm.

Videre til screentest

error: Advarsel: Indholdet er beskyttet!