Koncert i Jacksonville, Florida den 16. april 1972

Der blev hverken filmet eller optaget lydspor under denne koncert. Men MGM havde et kamerahold med i limousinen på vejen til og fra koncerten, hvilket er de eneste optagelser der findes fra denne dag.

Elvis og gutterne snakker om opsendelsen af Apollo 16 raketten, som de kunne se fra deres hotel aftenen forinden. Dvs. nogle af de gutterne så opsendelsen på himlen, Elvis fortæller at han havde travlt med at affyre sin egen raket… Det var før det gik op for ham at lyden også blev optaget. Nogle af optagelserne ses i den originale film, andre var med i “This Is Elvis”. I alt findes der ca. 8 minutters optagelser fra limousinen.

Der findes rigtig mange gode billeder fra denne koncert. Flere er gennem tiden blevet brugt til adskillige albumcovers.

Et billede fra koncerten blev brugt til coveret af Madison Square Garden LP’en. Samme billede blev brugt til albummet “Standing Room Only”, der dog blev droppet til fordel for at udgive en koncert fra Madsion Square Garden i stedet for.

Elvis er iklædt “White Pyramid” jumpsuiten, der ikke har et tilhørende bælte. Endnu engang bruger han sit “Gold Attendance” bælte, som han modtog i 1969 af International Hotel i Las Vegas.

Dragten er en klassisk Elvis jumpsuit og jeg så den på en udstilling i O2 Arena i London i februar 2018. Herunder er mine egne billeder af den.

foto: Allan Tychsen
foto: Allan Tychsen
foto: Allan Tychsen
foto: Allan Tychsen
error: Advarsel: Indholdet er beskyttet!