December 1956

Elvis starter måneden med at købe en ny 1957 model af en Eldorado Cadillac Seville for 8400 dollars.

Elvis havde udtrykt ønske til Steve Sholes om at indspille hos Radio Recorders i Hollywood for fremtiden, et ønske som bliver imødekommet, da Steve sender et brev til Tom Parker.

Selvom Elvis er på pladeselskabet RCA, stopper han ved SUN Studios for at hilse på den 4. december. Denne aften er Carl Perkins ved at indspille ”Matchbox” og sammen med sig i studiet har han pianisten Jerry Lee Lewis. Johnny Cash stopper også forbi, men er kun til stede et lille stykke tid, før han tager videre. Studieteknikeren Jack Clement benytter muligheden for at lade båndene rulle.

Sangene der blev bevaret på bånd fra SUN Studio den 4. december 1956

Instrumental (Unknown)
Love Me Tender (instrumental)
Jingle Bells (Instrumental)
White Christmas (instrumental)
Reconsider Baby
Don’t Be Cruel
Don’t Be Cruel
Paralyzed
Don’t Be Cruel
There’s No Place Like Home
When The Saints Go Martsin’ In
Softly And Tenderly
When God Dips His Love In My Heart
Just A Little Talk With Jesus
Jesus Walked That Lonesome Valley (extra verse)
I Shall Not Be Moved
Peace In The Valley
Down By The Riverside
I’m With A Crowd But So Alone
Farther Along
Blessed Jesus (Hold My Hand)
On The Jericho Road
I Just Can’t Make It By Myself
Little Cabin Home On The Hill
Summertime Is Past And Gone
I Hear A Sweet Voice Calling
Sweetheart You Done Me Wrong
Keeper Of The Key
Crazy Arms
Don’t Forbid Me
Too Much Monkey Business
Brown Eyed Handsome Man
Out Of Sight Out Of Mind
Brown Eyed Handsome Man
Don’t Forbid Me
You Belong To My Heart
Is It So Strange
That’s When Your Heartaches Begin
Brown Eyed Handsome Man
Rip It Up
I’m Gonna Bid My Blues Goodbye
Crazy Arms
That’s My Desire (extra verse)
End Of The Road
Black Bottom Stomp
You’re The Only Star In My Blue Heaven
Elvis Says Goodbye

Et par dage efter at have besøgt SUN studierne, overværer Elvis endnu en visning af Love Me Tender i biografen Lowe’s State.

Fredag d. 7. bliver Elvis klippet i løbet af dagen, for at være klar til et charity show om aftenen, arrangeret af den lokale radiostation WDIA, som afholder dette arrangement to gange om året. Radiostationen har i årevis været kendt for at have en primært sort lytterskare, hvilket også afspejles i dens programflade. Til denne event er også Ray Charles, B.B. King og Rufus Thomas, som var DJ på radiostationen, for at nævne nogle få.

Ugen efter om onsdagen, donerer Elvis legetøj til et hjem for børn, hvis forældre ikke har så mange midler og senere samme aften er at han finde i biografen Malco Theater, hvor han ser filmen ”Storm Of The Nile”.  Torsdag den 13. var der sat et møde op mellem manuskript forfatteren Hal Kanter og Elvis, som skal mødes i Memphis for at snakke om den næste film som skal instrueres af Hal Wallis på filmselskabet Paramount. Sammen med sangforlaget Hill and Range har Paramount næsten allerede forberedt selve soundtracket til filmen, som endnu har arbejdstitlen ”Lonesome Cowboy”. Jerry Leiber og Mike Stoller, som tidligere har leveret sange som Hound Dog, har allerede leveret fire sange til brug i filmen. Repræsentanten for Hill and Range, Freddy Bienstock, er også i byen for at deltage på mødet, for at assistere i forhold til at udvælge sange.

Shrevport, Louisiana - 15. december 1956

Hal Kanter skal også med til et show lørdag, hvor Elvis skal spille på Lousiana Hayride. Det sidste show han deltager i, som en del af handlen med at få Elvis ud af Hayride kontrakten, som blev indgået tilbage i april måned. Fredag den 14. december kører Elvis og Hal Kanter mod Shreveport sammen med Parkers stedbror Bitsy Mott og Gene og Junior Smith. De gør stop ved restauranten Trio i Pine Bluff, hvor de skal spise middag sammen med Jim Ed og Maxine Brown, som Elvis tidligere har optrådt sammen med ved en række shows.

Lørdag optræder Elvis på Louisiana Hayride, ved den eneste koncert optræden denne måned. Hal Kanter overværer Elvis’ optræden og bruger sine observationer til små tilføjelser til filmens manuskript.

Julen bliver fejret i huset på Audubon Drive og i løbet af juledagene køber Elvis en båndoptager som han benytter til at indspille nogle sange med sine forældre og på årets sidste dag optræder han på et nyt TV show, hvor Dewey Phillips er vært, kaldet Phillips’ Pop Shop.

Da året skal gøres op, har Elvis tjent 282.000 dollars i løbet af året.

Koncerter i december

15. december 1956Fair Grounds Youth CenterShreveport LAkl. 20.00
error: Advarsel: Indholdet er beskyttet!