November 1956

I starten af november køber Elvis en ny Harley Davidson motorcykel og tager Natalie Wood med på en tur rundt i Memphis, mens Nick Adams kører med dem på en ældre model af samme mærke, sammen med en politi ekskorte. Et par dage efter flyver Natalie Wood og Nick Adams tilbage til Los Angeles.

Det er tid til lidt ferie, så Elvis tager mod Las Vegas med toget. Ved ankomsten tjekker de ind på The New Frontier, hvor han havde boet tidligere på året i forbindelse med sine optrædener. I Las Vegas benytter han muligheden for at se mange af de shows der spiller i byen, blandt andet sangeren Jackie Wilson. En uges tid senere ser han Liberace’s show og kommer ved samme lejlighed backstage.

Samme dag har Love Me Tender premiere i New York, hvor op imod 1500 fans har taget plads foran biografen i løbet af natten. Anmeldelserne er blandede, men det får ikke ikke nogen betydning i forhold til antallet af publikummer der strømmer til for at se filmen. Samtidig er titelsangen nummer 1 over solgte singler, ifølge musikbladet Billboards officielle hitlister. Fem dage senere er Elvis vendt tilbage til Memphis, igen sammen med hans ven Nick Adams. Samme aften omkring midnat er der arrangeret en speciel visning af Love Me Tender, hvor Elvis’ forældre også er med. Filmen får officiel premiere dagen efter i Memphis og landet over, omkring 600 print er blevet lavet og filmen sælger for 540.000 dollars i den første uge.

I midten af måneden bliver Gladys Music registreret hos ASCAP, som er en forening for komponister, forfattere og udgivere. Dette gøres, for at Elvis kan få flere indtægter når han indspiller sange.

Dagen før den officielle åbning på ”Love Me Tender”, opføres der en privat visning af filmen lokalt i Memphis hos Loewe’s State Theater. Elvis’ forældre er også til stede og Gladys græder da hendes søn dør på det store lærred.

21. november har Love Me Tender præmiere i USA, den bliver distribueret i hele 575 eksemplarer, hvilket er en rekord. I hjembyen Memphis, slår den alle rekorder og i løbet af den første uge bliver der omsat for hele 540.000 dollars i indtægter fra filmen.

Toledo, Ohio - 22. november 1956

Den 22. november begynder Elvis på en lille turne, som forløber over fire dage. De første to koncerter finder sted på Sports Arena i Toledo, Ohio kl. 14:30 og igen kl. 20:00. Lørdag d. 24 spilles der igen to shows kl. 15 og 20 i Hobart Arena i Troy, Ohio. Næste dag i Arena i Cleveland, Ohio er der kun et show kl. 20. Næste aften ser Elvis’ farfar Jessie Presley showet i Louisville, Kentucky. Han arbejder i samme by hos Pepsi, hvor den lokale fabrik fungerer som tapperi. Denne dag bliver der spillet to shows kl. 14 og kl. 20. Om mandagen kører Elvis retur til Memphis og holder ind i Madison, Tennesee om formiddagen for at besøge Tom Parker på hans kontor.

Cleveland - 23. november 1956

Elvis tager den 28. ind og ser Love Me Tender igen i biografen Loewe’s State.

Den sidste dag i måneden bruger Elvis aftenen på at se en amerikansk fodbold kamp, som er et velgørenheds arrangement for blinde.

Koncerter i november

22. november 1956Sports ArenaToledo OHkl. 14.30
22. november 1956Sports ArenaToledo OHkl. 20.00
23. november 1956ArenaCleveland OHkl. 20.00
24. november 1956Hobart ArenaTroy OHkl. 15.00
24. november 1956Hobart ArenaTroy OHkl. 20.00
25. november 1956Jefferson County ArmoryLouisville KYkl. 14.00
25. november 1956Jefferson County ArmoryLouisville KYkl. 20.00