Januar 1960

Med en hjemsendelse lige rundt om hjørnet og en kommende orlovstur til Paris ser tingene lidt lysere ud for den efterhånden noget militær-trætte Elvis.

 

På sin 25 års fødselsdag fortæller Elvis i et interview med Dick Clark om sin kommende pladeindspilning i Nashville. Ligesom de næste projekter, tv-showet med Sinatra og filmen GI Blues, bliver vendt.
Om aftenen afholdes et kæmpe fødselsdags arrangement med de ”nærmeste” par hundrede venner. Blandt andre Priscilla Beaulieu.

D. 12 januar tager Elvis turen til Paris i selskab med Joe Esposito, Lamar Fike og Cliff Gleaves.
Med på turen er også Elvis’ karateinstrutør Jurgen Seydel. Han har arrangereret fem lektioner med Tetsuji Murakami, en japansk stormester.

Under opholdet i Paris overværer Elvis et show med gospelgruppen Golden Gate Quartet, som han i mange år har været meget begejstret for. Efter showet besøger han gruppen i deres omklædningsrum, hvor de i fællesskab synger den ene gospelsang efter den anden.

Inden afrejsen til Paris har Vernon bedt Joe holde regnskab med udgifterne på turen. Det ender med en udgift på 1289 $ plus hotel- og rejseudgifter, og både Joe og Elvis må forklare sig overfor Vernon, der synes turen har været alt for dyr.

Hjemvendt til kasernen og sit grønne tøj, er det næste ”fieldtrip” allerede planlagt. Elvis og resten af kompagniet tager på en uge lang øvelse i Grafenwohr, tæt på den tjekkoslovakiske grænse, den sidste uge af januar.

gå til næste kapitel

error: Advarsel: Indholdet er beskyttet!