Juni 1960

Helt frem til den 24. juni arbejdes der stort set dagligt på optagelserne til G.I. Blues.


Det er i denne måned Obersten har arrangeret besøg af Prinsesse Margrethe, Prinsesse Astrid og Prinsesse Margaretha fra de Skandinaviske lande (4. Juni) og Kongen og Dronningen af Thailand (21. Juni). De kongelige besøger alle Elvis under optagelserne til filmen.
Obersten udtaler i et interview med Hearts, at G.I. Blues næppe vil vinde nogle priser, men den skal nok skal sælge masser af billetter.

25. juni

Elvis kører til Las Vegas hvor han overværer et show med Billy Ward & His Dominos, en af hans favorit R’n’B grupper. Det lykkedes ham også at tabe $ 10.000 på kasino.

27. juni

Elvis og Obersten modtager test-presninger af “It’s Now Or Never”, og de er stadig ikke tilfredse med lyden de hører. Obersten giver i et telegram, som ikke er til at misforstå, RCA besked på at remastre sangene, hvilket tvinger RCA til at udsætte udgivelsen.

Promotion-billede fra G.I. Blues. juni 1960

29. juni

Efter et par dage med fotografering af promotion-billeder, flyver Elvis og fætter Gene til St. Louis, hvor de lejer en bil og kører resten af vejen til Memphis.

30. juni

Elvis og Gene ankommer til Graceland ved 15-tiden, og resten af dagen bruger de sammen med Vernon, Anita og Genes kone Louise.

 

gå til næste kapitel