September 1960

I løbet af de første dage af måneden ændres filmens titel endegyldigt til ”Flaming Star”.

Elvis køber en Rolls Royce Silver Cloud.

Obersten får godkendt juleferie til Elvis fra d. 23 december, også selvom den kommende film ”Wild In The Country” ikke skulle være færdigindspillet.

Langt de fleste dage i september, tilbringer Elvis på settet med filmoptagelser. Dog med få undtagelser.

9. september

En del forstyrrende episoder med fans og Memphis Mafiaen, udmønter sig i at ledelsen af The Beverly Wilshire ikke længere ønsker at have Elvis boede på hotellet.
Efter at have afsøgt sine muligheder, underskriver Elvis samme dag en 6-måneders lejekontrakt på huset på 525 Perugia Way i Bel Air.
Et hus som Elvis benytter on/off de næste fem år.

 

Til G.I. Blues arrangement den 12. september

12. september

Elvis og co-star Juliet Prowse deltager i en fremvisning af G.I. Blues. Et arrangement kun for biograf ejere. Hal Wallis´ stab betegner arrangementet som en kæmpe succes.

19. september

Endnu engang lufter Elvis sin utilfredshed med RCAs mix overfor Obersten. Denne gang er det “Are You Lonesome Tonight”, hvor Elvis føler hans stemme er trukket unødvendigt meget i forgrunden, på bekostning af The Jordanaises. Elvis truer med at gå i studiet for at genindspille sangen. RCA lover Elvis og Obersten at kigge på mixet én gang til.

29. september

Elvis spiser frokost med journalist Vernon Scott, som interviewer Elvis samtidig.
Samme dag er der besøg fra Memphis: Vernon Presley, sammen med sine venner fra Memphis Mr. & Mrs. Carl Nichols og 27 årige Gary Pebber, møder op på settet. Sidstnævnte er en af Elvis´ venner. Pebber er spasdisk lammet, men passer alligevel med stor entusiasme Elvis fanklubben The Tankers.

Besøg af Gary Pepper på Flaming Star-settet. 29. september

 

gå til næste kapitel