THE ED SULLIVAN SHOW

28. oktober 1956

Elvis’ andet besøg på Ed Sullivans show, blev noget mindre rodet end første gang i september. Denne gang havde Elvis også tid til at tage til studiet i New York, og Ed var blevet rask igen efter sin bilulykke. Så nu mødte de to endelig hinanden, og til Elvis’ store fordel gav Sullivan udtryk for at han rent faktisk godt kunne lide ham. Både efter udsagn fra TV seerne, men i stor grad også ud fra det gemte video materiale vi har i dag.

Han fremfører denne gang stort set de samme numre som ved det første show, dog er ”Ready Teddy” blev udskiftet med en fed version af ”Love Me”. Her ser vi hvordan Elvis i stor grad har fat i publikum, han ved lige hvad han skal gøre for at få tøserne til at hvine. Desuden er det én af de performances man bare skal nyde fuldt ud, og tænke over hvilken fantastisk lyd der kommer ud af den knægt. Sammenlignet med nutidens X-faktor deltagere, så overhaler Elvis dem alle sammen indenom med sin selvsikkerhed, frasering og ikke mindst hans fantastiske stemme. Og her bliver der ikke brugt hjælpemidler, som autotune og andet gøgl.

Det samme gælder for fremførelsen af ”Love Me Tender”, hvor han desuden også synger det ekstra vers, der ikke er med i studie indspilningen af sangen. Dette er eneste gang overhovedet at Elvis synger dette vers.

Elvis synger:

Don’t Be Cruel
Love Me Tender
Love Me
Hound Dog

Efter en vild Hound Dog med en dejlig flabet Elvis, slutter han af for denne gang med ordene:

”May God bless you, as he´s blessed me…”