September 1955

Den seneste SUN single ”I Forgot To Remember To Forget”/”Mystery Train” fik meget positiv omtale, også  i musikmagasinet Billboard, hvor der berettes hvordan pladen allerede er en success i området omkring Memphis og Houston. Begge sange var en success, med et forspring til “I Forgot To Remember To Forget”. Radiostationer kunne rekvirere gratis eksemplarer via Bob Neals kontor i Memphis.

New Orleans var deres næste job, torsdag den efterfølgende uge. Det var en større koncert, som Tom Parker fik arrangeret at Elvis kunne spille på. Spillestedet lå ude på stranden, deraf navnet Ponthatrain Beach, så der var en gåtur fra bilen og ud til stranden. Politiet var til stede for at beskytte dem, hvilket ikke faldt i alle publikummers smag. De havde været vant til at kunne komme tæt på Elvis.

Et andet stort navn, der spillede på showet, var Jim Reeves – han blev dog først nævnt længere nede i annoncen, blandt de øvrige optrædende.
Efter at have spillet i New Orleans skulle de mod Texarkana, Arkansas. Det var en tur på omkring 700 km og de var kommet sent af sted og havde travlt med at nå det næste job. De fik en fartbøde undervejs og Scotty, som kørte bilen, kom til at køre ind i en anden billist, som kom lettere til skade. Det var dog ikke værre end at de kunne ringe til spillestedet og fortælle om deres uheld. De øvrige optrædende fortsatte med at spille indtil Elvis og drengene ankom. De gik direkte på scenen uden at skifte tøj og de måtte låne to guitarer fra de andre sangere denne aften.


Eftersom deres bil var blevet ødelagt i ulykken, skulle de bruge en ny bil. Den pink cadillac de havde brugt indtil videre, var blevet så skadet at den skulle gennem en omfattende reparation. De fik anskaffet en ny bil til 4995$, men da Elvis allerede havde haft en del uheld, måtte Sam Phillips træde til og lade bilen registrere på hans forsikringspolice. Lørdag d. 3. september skulle de spille i Dallas, Texas på et show kaldet Big D. Jamboree, hvor Elvis stod som hovednavn på annoncerne. Det var et show som varede 4 timer – og som en ekstra service, fik publikum betalt hjemturen fra koncerten, hvis de var kommet med offentlig transport derhen.

Den næste uges første job om mandagen var i Forrest City, Arkansas. Elvis blev omtalt i den lokale presse som hillbilly entertainer og koncerten var en særlig Labor Day koncert, en helligdag afholdt hvert år den første mandag i september.
Bono, Arkansas næste dags stop, en lille by med omkring 300 indbyggere – men til koncerten var der omkring 1100 publikummer på den lokale high school, så alle steder hvor der kunne holde biler, var optagede. Udover at spille sit standard reportoire, benyttede han denne aften til at afslutte showet med en gospelsang. Igen denne aften, var showet sat op til samle penge sammen til at sidste års klassen, så de kunne komme på en tur.
Onsdag aften var de samlet til et større show i Silketon, Misssouri, hvor også Johnny Cash var på plakaten, hvilken han også var den næste aften i Clarksville, Missippi.

Fredag aften i McComb, Missippi var Elvis blevet annonceret som hovednavn, hvor man kunne komme og høre alle hans kendte sange, som havde gjort ham til en stjerne. Elvis var ved at blive et kendt navn, der kom flere publikummer, han var begyndt at blive et hovednavn på plakaterne og plademæssigt gik det også ret godt. Han var begyndt at vinde terræn på de lokale hitlister, hvor hans sange var anderledes, end hvad der typisk blev spillet. Sam Phillips’ strategi havde virket i forhold til at udsende singler, som havde noget andet end hvad der typisk blev spillet. Selvom der denne aften blev spillet ”That’s All Right”, ”Blue Moon Of Kentucky”, ”Good Rockin’ Tonight”, ”You’re A Heartbreaker”, ”Baby, Let’s Play House og “I Forgot To Remember To Forget”, som kunne betragtes som en almindelig setliste, var det nyskabende i forhold til andre kunstere.
Lørdag aften ved Hayride showet var Elvis alene af sted, da de øvrige var kørt op imod Norfolk, Virginia til en koncert de skulle spille søndag, endda med to shows samme dag, med en gentagelse mandag.  Efter showet lørdag aften fløj Elvis til Norfolk. På plakaten var Elvis’ navn stavet forkert, Elvis Pressley, for ikke at nævnte at kun Scotty og Bill blev nævnt som hans band. De øvrige optrædende ved disse shows var Hank Snow, Rainbow Ranch Boys, Cowboy Copas, Louvin Brothers og Jimmie Rodgers. Der var tre shows over de to dage med et eftermiddagsshow kl. 15 og igen kl. 20 søndag og kl. 20 igen mandag aften.
Tirsdag aften var et show annonceret som et Grand Ole Opry show, dog ikke med Elvis som hovednavn. Hovednavnene denne aften var Cowboy Copas og Louvin Brothers med Elvis som speciel ekstragæst.

Samme koncept med et Gran Old Opry show blev kørt ved spillejobbene resten af ugen, hvor en række forskellige optrædende var på de forskellige shows, også dagen efter i Wilson, North Carolina og om torsdagen i Roanoke, Virginia.
Hvor Elvis havde været vant til at være et hovednavn i et stykke tid, var han i denne uge et trækplaster som ofte kom på efter hovednavnene. Det var også tilfældet om fredagen i Asheville, North Carolina, hvor han var på som sidste navn denne aften.
Søndag om mandag kom igen til at byde på tre koncerter over to dage i Richmond, Virginia på WRVA Theater. Han havde været der i maj måned og han var ikke blevet mindre populær, som det også blev bemærket i den lokale presse i omtalen op til de tre shows, hvor også han seneste single med ”Mystery Train”, blev omtalt som en bestseller.  Om tirsdagen den 20. i Dansvillle blev koncerten omtalt i pressen som en solid halvanden times underholdning med Louvin Brothers som hovednavn, i den lokale presse blev Elvis omtalt som den nye sensation fra Louisiana Hayride, alderen havde dog ikke helt styr på, da Elvis skulle være 17 år ifølge artiklen. I Raleigh, North Carolina dagen efter havde den lokale presse, dog skrevet den rigtige alder, der meget tydeligt kørte efter en fast skabelon.

I Kingsport, Tennesee torsdag den 22. valgte Elvis at åbne med ”Rock Around The Clock”, som var et stort hit af Bill Haley, formodentlig i et forsøg på at variere setlisten en smule. Ellers var resten af sangene hans egne, som for en stor dels vedkommende allerede var ude på singler. Han valgte at slutte aftenen med ”I Love You Because”. Fredag var han tilbage i Memphis og benyttede den sjældne fridag til at slappe af i dagtimerne og se et stort gospelshow om aftenen i Ellis Auditorium.
Lørdag var det retur til Shreveport, Louisiana for at medvirke på Loisiana Hayride; denne gang var Elvis øverst på plakaten.

Søndag var igen en fridag, hvorefter ugen bød på tre spillejobs. Mandag var i Gilmer, Texas hvor omkring 1000 fremmødte så Elvis optræde, ved samme show var der to andre kunstnere, som fra tid til anden optrådte sammen med dem, som Jim Ed og Maxine Brown. Onsdag den 28. september var de i Gobler, Missouri på B & B club, hvor stedet var fyldt til randen.

Koncerter i september 1955

1. september New Orleans, Louisiana      Ponchartrain Beach
2. september Texarkana, Arkansas          Municipial Auditorium
3. september Dallas, Texas               The Sportatorium
3. september Dallas, Texas               The Round-Up Club (aften/nat)
5. september Forrest City, Arkansas      Smith Stadium
6. september Bono, Arkansas              High School Gym.
7. september Sikeston, Mousoiri          Sikeston Armory
8. september Clarkesdale, Missippi       City Auditorium
9. september McComb, Missippi            High School Auditorium
10. septemberShreveport, Louisiana         Municipal Auditorium
11. septemberNorfolk, Virginia            Norfolk City Auditorium
12. septemberNorfolk, Virginia             Norfolk City Auditorium
13. septemberNew Bern, North Carolina     Shrine Auditorium
14. septemberWilson, North Carolina        Fleming Stadium
15. septemberRoanoka, Virginia             American Legion Auditorium
16. septemberAsheville, North Carolina     City Auditorium
17. septemberThomasville, North Carolina High School Auditorium
18. septemberRichmond, Virginia            WRVA Theater
19. septemberRichmond, Virginia            WRVA Theater
20. septemberDanville, Virginia             WRVA Barn
21. septemberRaleigh, North Carolina      Memorial Auditorium
22. septemberKingsport, Tennessee          Civic Auditorium
24. septemberShreveport, Louisiana         Municipal Auditorium
26. septemberGilmer, Texas                 Junior High School Gym
27. septemberWatson Chapel, Arkansas      High School Auditorium
28. septemberGobler, Missouri              B & B Club