Baby Let's Play House / I'm Left, You're Right, She's Gone

Med Elvis i studiet – november 1955

Det er en november aften og Elvis er i studiet sammen med de to faste makkere, Scotty Moore og Bill Black. En trommeslager, Johnny Bernero, er blevet hyret til denne aften. Der skal igen færdiggøres en single, de mangler en bagside til sangen ”Trying To Get To You”, som de har indspillet i sommeren. Sam Philips havde foreslået dem at indspille sangen ”When It Rains, It Really Pours”. Scotty ville gerne ud i nogen komplicerede guitar akkorder, men Sam gav ham rådet om ikke at gøre det for kompliceret, ikke mindst for bare at kunne holde rytmen i sangen.
Det blev en mærkelig aften, da Elvis blev kaldt ind hos Sam Phillips som sad ved pulten i kontrolrummet. De andre ventede en halv time, hvorefter Elvis kom ud og fortalte de øvrige at de ikke ville kunne færdiggøre noget den aften. Johnny fik 50 dollars af Elvis for at være mødt op, hvilket var meget mere end den normale betaling.

Sam havde et problem, han kunne ikke komme videre med Elvis, hans lille pladeselskab kunne ikke give Elvis mere støtte end det han allerede havde gjort for ham. Grunden til at Elvis var blevet kaldt ind til Sam var, at Sam havde givet lov til at Elvis’ kontrakt måtte sælges til et andet selskab. Sam manglede penge til at holde det hele kørende, de stadig større oplag af plader der skulle trykkes lagde bånd på hans likvide midler, inden at der kom penge ind igen for realiseret pladesalg. Samtidig havde Sam flere forskellige projekter, ud over SUN Records, som han gerne ville kunne beskæftige sig med, ikke mindst sin nye radiostation WHER.

Inden november måned var omme, den 21. november, blev Elvis kontrakt solgt til pladeselskabet RCA for 40.000 dollars.

I Forgot To Remember To Forget / Mystery Train

I Forgot To Remember To Forget / Mystery Train

error: Advarsel: Indholdet er beskyttet!