Do The Clam / You'll Be Gone

Girl Happy

Elvis i 1965

Der blev ikke indspillet noget “ikke-film” materiale dette år, til gengæld blev der indspillet hele tre spillefilm. Det kan måske undre at Elvis indspillede så mange film, men det var en generel tendens både for engelske og amerikanske kunsterne at indspille sådanne musikfilm. Både Cliff Richard, Roy Orbison og Beatles gjorde det. Ikke mindst fordi det i forhold til arbejdsindsatsen på omkring 6 uger, mange gange mindre, var en enormt lukrativ forretning. På det økonomiske plan gav det enorm god betaling, mellem 250.000 og 1.000.000 million dollars og oveni 50% af overskuddet fra billetindtægterne.

På musiksiden var RCA desperate for at kunne udsende materiale som ikke var relateret til film. De måtte gå fem år tilbage for at finde materiale som ikke havde været tidligere udsendt og fandt ”Crying In The Chapel”. Elvis selv var ikke overbevist om indspilningens kvalitet, så den var blevet skrinlagt dengang, men endte med at blive en meget succesfuld udgivelse da den endelig udkom på single i 1965. 

Situationen blev ikke bedre af, at man også gerne ville udsende et LP album, hvorfor man også var nødt til at kigge på det materiale man allerede havde. ”Elvis For Everyone” var resultatet af en støvsugning af materiale, som skulle gå hele 10 år tilbage til SUN indspilninger.

Crying In The Chapel / I Believe In The Man In The Sky

(Such An) Easy Question / It Feels So Right

Tickle Me

Elvis For Everyone

I’m Yours / (It’s A) Long Lonely Highway

Puppet On A String / Wooden Heart

Santa Claus Is Back In Town / Blue Christmas

Harum Scarum

Blue River / Tell Me Why

error: Advarsel: Indholdet er beskyttet!