Kissin’ Cousins / It Hurts Me

Med Elvis i studiet – 12. januar 1964

Søndag aften den 12. januar var Elvis ankommet til RCA’s Studio B for at indspille ved sædvanlig starttid, omkring kl. 18 om aftenen. Dog blev starten forsinket I nogle timer da Elvis var sulten, så der blev bestilt mad til hele holdet. Ron Steele var til stede denne aften som tekniker, en ny mand på holdet, der hurtigt skulle lære hvordan Elvis arbejdede, hvilket for ham var en lettere presset arbejdssituation. Han kæmpede med at få balanceret lyden rigtigt og tage noter samtidig, mens Elvis var meget fokuseret. Der var ikke meget sjov og ballade denne aften.

Det var ikke vanvittig mange sange der blev indspillet, faktisk kun tre. De to af dem, “Memphis, Tennessee” og “Ask Me”, var genindspilninger af tidligere forsøg, da Elvis ikke var helt tilfreds med resultatet året før. Den sidste var ”It Hurts Me”, og må betegnes som en af de smukkeste Elvis ballader fra 60’erne. Den indeholder en fuldstændig perfekt vokal og et smukt arrangement.

Det er værd at bemærke, at da aftenen slutter skal der gå over to år inden Elvis igen skal indspille sange, som ikke er film relaterede.

Kissin’ Cousins

Kiss Me Quick / Suspicion

Viva Las Vegas / What’d I Say

Viva Las Vegas

Such A Night / Never Ending

Roustabout

Ask Me / Ain’t That Loving You Baby

Blue Christmas / Wooden Heart