Good Luck Charm / Anything That’s Part Of You

Follow That Dream

Med Elvis i studiet – 18. marts 1962

Formelt var der en producer til stede denne dag i Nashville – Steve Sholes -, men det var Elvis der var den egentlige producer og altid havde været det helt fra starten af karrieren. Holdet var det samme som tidligere, dog var der kommet erstatninger ind i stedet for Hank Garland på guitar, da han var kommet alvorligt til skade ved et biluheld og aldrig kom til at spille igen.

Aftenens første sang er ”Something Blue”, en smuk ballade som virkelig viser hvordan lyden er helt fantastisk på disse indspilninger. Igen er det næsten som et maraton der skal gennemføres med 7 sange indspillet på 11 timer hen over aftenen og natten, ligeledes med den efterfølgende aftens arbejde, hvor 4 sange blev færdige på omkring 5 timer. Der er adskillige virkelige gode sange der fortjener at blive omtalt,  ”Fountain Of Love” er en popsang med et spansk inspireret guitarspil og Elvis der bruger hele sit vokal register på smukkeste vis, det samme kan sige kan siges om ”Suspicion” som bliver indspillet den næste aften, skrevet af en af de faste sang leverandører til Elvis, Doc Pomus og Mort Shuman. ”Suspicion” får Elvis til at trække på alle de små vokaltricks han har i posen og er et godt eksempel på, hvor suveræn Elvis’ vokal er i disse år.

”You’ll Be Gone” repræsenterer noget unikt, da det er den eneste sang Elvis har været rigtig involveret i som sangskriver, sammen med hans to kompagnoner Red West og Charlie Hodge.

Pot Luck

She’s Not You / Just Tell Her Jim Said Hello

Kid Galahad

Return To Sender / Where Do You Come From

Girls! Girls! Girls!

error: Advarsel: Indholdet er beskyttet!