I’ve Got a Thing About You Baby / Take Good Care of Her

Good Times

If You Talk In Your Sleep / Help Me

Med Elvis i turné – 1974

1974 var et ekstremt travlt år koncertmæssigt, ikke mindre end 140 koncerter blev der spillet i løbet af året. Det gjorde det svært at arrangere nogle studieindspilninger, hvilket også gør året specielt, for der blev slet ikke indspillet noget studiemateriale.

Elvis vendte i marts måned tilbage til sin hjemby Memphis for at optræde, og koncerten d. 20. marts blev optaget ved denne lejlighed og udkom på albummet ”Recorded Live On Stage In Memphis”. I virkeligheden var en liveplade den eneste mulighed for Parker til at få udsendt et nyt album, for at overholde kontrakten med RCA. Der kom dog et par nye numre med på pladen udover standardrepertoiret – nemlig sangene ”Let Me Be There” og ”Why Me Lord”.

Under koncerterne var Tom Parker begyndt at sælge en Elvis plade, der var udgivet på hans eget “Boxcar” label – altså uden om RCA. Pladen indeholdte dog ingen musik, men kun Elvis der snakkede og jokede på scenen. Herved gik Parker indenom kontrakten med RCA, der ikke forbød ham at udgive tale med Elvis. Da man sidst på året manglede endnu en LP udgivelse, for at overholde kontrakten, gav Parker tale albummet til RCA, som så udgav det officielt.

Problemet var dog at der ikke var meget udvikling i tingene; det var en fortsættelse af alt, som det hidtil havde været. RCA var ikke tilfredse med det materiale, de fik fra deres artist. Der var ingen store singler eller spændende materiale, der kunne klare sig kommercielt med øvrige artister. Ifølge RCA lå fejlen hos Felton Jarvis, men Elvis ville ikke fyre ham. Elvis selv kørte i ring og syntes ikke at komme i hverken den ene eller anden retning, men blev inden for sin komfortzone.

Recorded Live on Stage in Memphis

Promised Land / It’s Midnight

Having Fun On Stage With Elvis

error: Advarsel: Indholdet er beskyttet!