Playing For Keeps / Too Much

Strictly Elvis

All Shook Up / That’s When Your Heartaches Begin

Peace In The Valley

Teddy Bear / Loving You

Loving You

Loving You, Vol. 1

Loving You, Vol. 2

Just For You

Jailhouse Rock / Treat Me Nice

Elvis' Christmas Album

Med Elvis i studiet – 5.-7. september 1957

Det var ret tydeligt at Elvis ikke var særlig engageret når det kom til at indspille juleinspireret materiale. Det var i starten af september og materiale skulle klargøres til et julealbum, som skulle udsendes samme år.

Indspilningerne foregik i Radio Recorders studierne i Hollywood, som også var blevet anvendt året tidligere ved ”Love Me Tender” optagelserne. I bandet var gamle kendinge som havde fuldt Elvis hele vejen som Scotty Moore og Bill Black, men også en ny person var til stede denne aften. Millie Kirkham var en sopran som var blevet hyret til at tilføje yderligere register til sangene. Elvis’ imødekommende personlighed skinnede tydeligt igennem da han opdagede hun var gravid i syvende måned og fik hurtigt arrangeret at hun fik en stol at sidde på. 

Sangen ”My Wish Came True” var en af sangene hvor hendes smukke vokal kan høres, ligesom på sangen ”Blue Christmas”. Over tre dage i september blev materialet til ”Elvis’ Christmas Album” indspillet. Et andet highlight er ”Santa Claus Is Back In Town”, som indledes af en traditionel kor intro, hvorefter sangen skiftes over i en rendyrket rocksang.

Da man manglede et enkelt nummer mere til julealbummet, blev Jerry Leiber og Mike Stoller sat til at skrive en sang, imens man var igang med indspilningerne. “Santa Claus Is Back In Town” skulle efter sigende derfor være skrevet på blot en halv times tid.

Elvis Sings Christmas Songs

Jailhouse Rock