I biffen med Elvis

Af Peter Krogh

Anekdote fra Los Angeles-fan Sandi Miller:

”På en af mine sjælden ture til Memphis blev vi inviteret til en af de film-fester Elvis afholdt. Vi fandt vej til The Memphian, og der ventede allerede en lille gruppe fans udenfor. Nogle få var kommet ind i biografen. Vi blev også lukket ind af nogle af Elvis´s venner. 
Da Elvis ankom ændre hele atmosfæren sig. Han brugte lidt tid på at hilse på alle de ankomne, og gik derefter ind i selve i biografen. Elvis og hans venner sad på række 3 eller 4, og det gik bestemt ikke stille for sig. Endelig blev lyset dæmpet, og filmen startede. Jeg husker ikke filmens titel, sikkert fordi den kun kørte i 10-15 minutter og slet ikke fangede Elvis´s opmærksomhed. Næste film var ”Blow Up”. Hvis jeg husker korrekt handlede den om en mordgåde. Men hvis jeg skal være ærlig, så fulgte jeg ikke for godt med. Jeg prøvede at hører hvad Elvis talte om. Men denne film synes Elvis dog noget bedre om.

Midt under filmen blev der pludselig delt hamburger rundt til alle. Og der var masse..

Ikke lang tid senere var der nogle bagfra som kastede popcorn og ramte Elvis i nakken. På få sekunder løb af ud i lobbeyen efter popcorn som blev kastede i alle retninger. Det var ligesom enden på filmen. Og da vi ingen popcorn havde sad vi mest og kiggede og dukkede os. Det vil sige det var indtil Elvis kom ned ad gangen med to store omgang popcorn. Han stoppede ved vores pladser og sagde: ”I har brug for noget ammunition”. Vi troede han ville være en flink fyr og give os popcornene. OVERHOVEDET IKKE ! Han smed dem alle på os….

Så startede krigen. If you can´t join them, beat them.”

 


Videre til næste anekdote
Las Vegas 1969

error: Advarsel: Indholdet er beskyttet!